AcasăUncategorizedRăducu Filipescu, senator liberal: Gestul lui Ludovic Orban a fost unul de...

Răducu Filipescu, senator liberal: Gestul lui Ludovic Orban a fost unul de curaj, asumându-şi lupta cu capii PSD

După zvonurile privind eventuale neînţelegeri în sânul PNL, ocazionate de plângerile penale pe care Ludovic Orban le-a făcut împotriva premierului şi lui Liviu Dragnea, senatorul liberal Răducu Filipescu a ţinut să lămurească situaţia: “De ce se întâmplă lucrurile acestea în PNL și nu în alte partide? Pentru că PNL este un partid în care există și oameni cu personalitate, care nu stau aplecați în fața unui lider fără să cârâie. Ce se întâmplă în PNL nu este ceva nou. Ce se întâmplă de fapt în PNL? În PNL sunt niște curente de opinie, sunt oameni care nu sunt de acord cu tot ceea ce face președintele partidului, împreună cu Biroul Executiv. Iar cei care s-au opus unor iniţiative sunt chiar din Biroul Executiv…”

Senatorul PNL crede că, în ciuda frământărilor generate, gestul lui Ludovic Orban a fost unul de curaj, asumându-şi lupta cu capii PSD: “A avut curajul să facă această treabă și de aceea am fost pentru și nu am fost printre cei care se abțin sau au fost împotrivă. Marea gogoaşă umflată cum că o să înceapă nu știu câți liberali să atace structurile de conducere ale partidului și să-l dea jos pe Orban e o chestiune exagerată care a fost speculată, făcându-se țânțarul mai mare ca hipopotamul…”

Răducu Filipescu crede că toată rumoarea a fost provocată mai degrabă de faptul că decizia lui Ludovic Orban i-a surprins chiar şi pe unii liberali, dar mai important ca orice este hotărârea liberalilor de a rămâne uniţi: “Trebuie să ne dăm mâna şi să ne punem pe treabă, pentru că vor fi mari transformări, extrem de curioase în perioada următoare. Şi să nu ne prindă nepregătiţi…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read