AcasăPoliticăSenator Filipescu: Sigur, PNL va câștiga alegerile la Călărași

Senator Filipescu: Sigur, PNL va câștiga alegerile la Călărași

Senatorul PNL de Călărași, Răducu Filipescu este optimist în ceea ce privește rezultatul alegerilor europarlamentare de duminică, dar avertizează că un scor bun nu poate fi obținut fără implicarea tuturor: „Aș îndrăzni să sper că am putea câștiga alegerile, dar ca acest lucru să fie realizabil este foarte importantă implicarea tuturor factorilor și în special implicarea primarilor. La Călărași, implicarea primarilor este destul de bună, dar mai avem câteva zile să încercăm să acoperim toată zona.”

Despre șansele PNL Călărași de a câștiga alegerile europarlamentare, senatorul Filipescu se arată încrezător. Și de data aceasta, Filipescu este tranșant și spune că un eșec ar putea fi posibil doar prin neimplicarea unor primari liberali: ”Nu vreau să mă întrebați dacă vom câștiga alegerile la Călărași, pentru că sunt sigur că le vom câștiga! Doar o neimplicare a unor primari sau a unor persoane ar putea duce la o victorie a PSD, dar nu cred că au șanse, totuși. De ce ar trebui să fie votată lista PNL?! Pentru că e cea mai bună listă. Îmbină tinerețea cu experiența.”

După turneele electorale efectuate în țară, alături de liderii PNL, Răducu Filipescu constată că și zonele geografice care erau recunoscute drept fiefuri ale PSD încep să nu mai creadă în sloganurile social-democraților:

„Am umblat prin Moldova foarte mult, în ultimul timp, și pot să spun că mitingul de la Iași a fost pentru mine o surpriză extraordinară. Faptul că au venit 12.000 de persoane din vreo cinci județe a demonstrat faptul că Moldova se schimbă și nu mai rămâne neapărat roșie, începe să se îngălbenească. A început de sus, de la Suceava, de la Botoșani și, încet, încet galbenul ăsta se duce rapid și în celelalte județe. Am fost impresionat de atitudinea pe care președintele Iohannis a avut-o în cele două acțiuni care s-au desfășurat la Iași, și în care l-am văzut foarte degajat și foarte implicat. Sintagma asta „Moldova se ridică!” creează mari speranțe că lucrurile se vor schimba acolo.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read