Călărași SUD
Politică

Senator Filipescu: Sigur, PNL va câștiga alegerile la Călărași

banner

Senatorul PNL de Călărași, Răducu Filipescu este optimist în ceea ce privește rezultatul alegerilor europarlamentare de duminică, dar avertizează că un scor bun nu poate fi obținut fără implicarea tuturor: „Aș îndrăzni să sper că am putea câștiga alegerile, dar ca acest lucru să fie realizabil este foarte importantă implicarea tuturor factorilor și în special implicarea primarilor. La Călărași, implicarea primarilor este destul de bună, dar mai avem câteva zile să încercăm să acoperim toată zona.”

Despre șansele PNL Călărași de a câștiga alegerile europarlamentare, senatorul Filipescu se arată încrezător. Și de data aceasta, Filipescu este tranșant și spune că un eșec ar putea fi posibil doar prin neimplicarea unor primari liberali: ”Nu vreau să mă întrebați dacă vom câștiga alegerile la Călărași, pentru că sunt sigur că le vom câștiga! Doar o neimplicare a unor primari sau a unor persoane ar putea duce la o victorie a PSD, dar nu cred că au șanse, totuși. De ce ar trebui să fie votată lista PNL?! Pentru că e cea mai bună listă. Îmbină tinerețea cu experiența.”

După turneele electorale efectuate în țară, alături de liderii PNL, Răducu Filipescu constată că și zonele geografice care erau recunoscute drept fiefuri ale PSD încep să nu mai creadă în sloganurile social-democraților:

„Am umblat prin Moldova foarte mult, în ultimul timp, și pot să spun că mitingul de la Iași a fost pentru mine o surpriză extraordinară. Faptul că au venit 12.000 de persoane din vreo cinci județe a demonstrat faptul că Moldova se schimbă și nu mai rămâne neapărat roșie, începe să se îngălbenească. A început de sus, de la Suceava, de la Botoșani și, încet, încet galbenul ăsta se duce rapid și în celelalte județe. Am fost impresionat de atitudinea pe care președintele Iohannis a avut-o în cele două acțiuni care s-au desfășurat la Iași, și în care l-am văzut foarte degajat și foarte implicat. Sintagma asta „Moldova se ridică!” creează mari speranțe că lucrurile se vor schimba acolo.”

Articole asemănătoare

Senatorul Filipescu: PSD a votat împotriva copiilor și a pensionarilor

publish@calarasisud.ro

Senator Filipescu: “PSD duce o politică anti-europeană”

Senator Filipescu: PNL Călărași va fi în primele zece organizații

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...