Călărași SUD
BREAKING NEWS

Incendiu violent la complexul hotelier Albatros – Podul 4 / Video

banner

Un incendiu violent a fost sesizat, în cursul acestei nopți, în jurul orei 24:00, la complexul hotelier Albatros – Podul 4, situat pe raza municipiului Călărași.

Au ars:
* Acoperiș – 800 mp și etaj 1 al unui corp de clădire;
* Acoperiș – 400 mp și o parte din etaj 1 al celui de-al doilea corp de clădire;
* Acoperiș pe ceva 150 mp și 8 camere la cel de-al treilea corp.

Nu s-au înregistrat victime. La fața locului, conform datelor făcute publice de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei Călărași, s-au deplasat și intervenit cu 7 autospeciale de stingere, camion și motopompă, 2 ambulanțe Smurd și 1 SAJ. Incendiul a fost localizat în jurul orei 4:00 dimineața. La fața locului s-au prezentat o echipă formată din 8 jandarmi și 2 echipajeale Inspectoratului de Polliție Județean Călărași. Se lucrează în continuare pentru stingerea multiplelor focare mici!

Complexul hotelier aparține omului de afaceri Bebe Arabagiu, cel care administrează firma Albatros SRL Călărași. În cursul anului trecut, firma a mai suferit un șoc prin identificarea unui focar de pestă porcină la un complex de creștere și îngrășare a porcilor aflat în exploatarea acesteia. Au fost uciși 6.000 de proci. Anul trecut, Albatros SRL Călărași a înregistrat o cifră de afaceri de 19 milioane lei, cu un profit de circa 1 milion de lei, numărând peste 60 de salariați.

Articole asemănătoare

Ștefan Vodă: Bătrână decedată în boscheți și eviscerată de câini / Video

41 de autovehicule deszăpezite; 126 persoane salvate de către forțele de intervenție; 5 gravide și 6 persoane cu diferite afecțiuni medicale au ajuns în siguranță la spitale

publish@calarasisud.ro

A început școala: Drogat cu etnobotanice, a căzut în cap

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...