AcasăBREAKING NEWSIncendiu violent la complexul hotelier Albatros - Podul 4 / Video

Incendiu violent la complexul hotelier Albatros – Podul 4 / Video

Un incendiu violent a fost sesizat, în cursul acestei nopți, în jurul orei 24:00, la complexul hotelier Albatros – Podul 4, situat pe raza municipiului Călărași.

Au ars:
* Acoperiș – 800 mp și etaj 1 al unui corp de clădire;
* Acoperiș – 400 mp și o parte din etaj 1 al celui de-al doilea corp de clădire;
* Acoperiș pe ceva 150 mp și 8 camere la cel de-al treilea corp.

Nu s-au înregistrat victime. La fața locului, conform datelor făcute publice de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei Călărași, s-au deplasat și intervenit cu 7 autospeciale de stingere, camion și motopompă, 2 ambulanțe Smurd și 1 SAJ. Incendiul a fost localizat în jurul orei 4:00 dimineața. La fața locului s-au prezentat o echipă formată din 8 jandarmi și 2 echipajeale Inspectoratului de Polliție Județean Călărași. Se lucrează în continuare pentru stingerea multiplelor focare mici!

Complexul hotelier aparține omului de afaceri Bebe Arabagiu, cel care administrează firma Albatros SRL Călărași. În cursul anului trecut, firma a mai suferit un șoc prin identificarea unui focar de pestă porcină la un complex de creștere și îngrășare a porcilor aflat în exploatarea acesteia. Au fost uciși 6.000 de proci. Anul trecut, Albatros SRL Călărași a înregistrat o cifră de afaceri de 19 milioane lei, cu un profit de circa 1 milion de lei, numărând peste 60 de salariați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read