AcasăPoliticăSenatorul liberal Răducu Filipescu: PSD e un partid care se duce în...

Senatorul liberal Răducu Filipescu: PSD e un partid care se duce în cap!

După ce informația că trei primari PNL ar intenționa să candideze, la viitoarele alegeri, pe listele PSD, senatorul liberal Răducu Filipescu a comentat situația:

“Faptul că aceștia pleacă… e treaba lor. Dar eu mă gândesc unde pleacă. Care PSD? Că în momentul în care vor trebui să plece, PSD nu o să mai fie. PNL nu e un partid care să facă minuni. Dar își vede de treaba lui și muncește. PSD, însă, este un partid care se duce în cap. PSD nu mai este un partid atractiv pentru nimeni. Probabil că băieții aceștia ai noștri, care zic că se duc la PSD, au nevoie de niște bani ca să-și cofinanțeze niște proiecte. Se fac anunțuri de genul acesta… Vreți să vă spun și eu că am vorbit cu șase primari de la PSD care mâine ar pleca? Nu e o veste care să mă facă să tremur. Pe de altă parte e clar că trebuie avute discuții cu acești primari. Nu e o surpriză foarte mare pentru mine că se întâmplă acest lucru, dar în același  timp consider că unii dintre ei pot fi întorși să-și vadă de viața și partidul lor. Problema gravă este că nici primarii nu sunt tratați cu respect și nu-i ajută nimeni. Aici e o problemă. Eu îi ajut cu ce pot, dar e vorba de președintele Consiliului Județean, care nu dă doi bani pe ei, este vorba de președintele organizației județene, care nu-i strânge să le explice: <<Hai să facem front comun, să-l trezim pe ăsta să fie cu noi, să nu mai fie în partea cealaltă!>>”

Senatorul PNL, Răducu Filipescu, a atins în ultima conferință de presă și tema referendumului din 6-7 octombrie. Acesta a făcut referire la faptul că din moment ce peste 86% dintre cetățeni se declară creștini și înțeleg familia în sensul biblic, nu vede care mai este rolul unui referendum care să consființească ceea ce cred românii. Deși se recunoaște conservator spunând că nu înțelege cum se pot căsători două persoane de același gen, senatorul Răducu Filipescu crede că este important ca România să respecte libertatea cetățenilor săi: “Nu dai banii la primării să-și rezolve cofinanțările pentru proiecte, în schimb arunci banii pe o întrebare pe care până și Dragnea a zis că nu o înțelege. Parcă am făcut eu întrebarea, nu ei. Asta a fost o chestiune de moblizare a PSD ca să acopere alte probleme ale lor… Eu mă gândesc serios dacă mă duc la acest referendum. Mă duc să votez nimic? Eu  nu spun că mi se pare normal să se căsătorească bărbat cu bărbat sau femeie cu femeie, dar nu mă interesează viața lor. E treaba lor, dacă ei se iubesc să se iubească. Tema este falsă. Trăim într-o democrație în care fiecare trebuie să-și trăiască viața de familie așa cum vrea el.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read